Home » Trouwen in Gent: een uniek huwelijksweekend

Trouwen in Gent: een uniek huwelijksweekend

trouwfotograaf

Trouwen in Gent: een uniek huwelijksweekend

trouwfotografie

Trouwfotograaf in Gent: 2 dagen feest met Bert en Sophie

Eind september mocht ik als trouwfotograaf het huwelijk van Bert en Sophie in beeld brengen. Ze waren al een aantal jaren verloofd maar besloten pas in het voorjaar om in het najaar effectief in het huwelijksbootje te stappen.
Ze kozen ervoor om hun huwelijksfeest te verdelen over twee dagen. Als huwelijksfotograaf had ik het voorrecht om getuige te zijn van hun unieke en mooie huwelijksweekend.

huwelijksfotografie
trouwen in gent
huwelijksfotograaf

Vrijdag: Een Terugblik in de Boekentoren

Het huwelijk begon op vrijdag met een betekenisvolle ceremonie in de boekentoren, waar Bert en Sophie elkaar leerden kennen in hun studententijd als winnaars van de Boekentoren Run. Het was een reis terug naar het begin van hun liefdesverhaal, omringd door vrienden en familie die hun reis vanaf het begin hadden meegemaakt.

huwelijksfotografie

Trouwen in de Sint-Pietersabdij

Daarna vervolgde het bruidspaar met de taxifiets hun reis naar de Sint-Pietersabdij in Gent, waar ze officieel in het huwelijk traden voor de wet. De historische setting voegde een vleugje magie toe aan het moment. De dag werd afgesloten met een gezellige receptie in het Muinkpark.

huwelijksfotograaf
huwelijksfotograaf

Zaterdag: Trouwen op een unieke locatie in Gentbrugge

Op zaterdag hernieuwden Bert en Sophie hun geloften op de schilderachtige locatie van de Ancienne Gantoise in Gentbrugge. Voor mij als huwelijksfotograaf was het een droom: het was een mooie ceremonie, omringd door dierbaren, waarin de liefde tussen het paar opnieuw werd gevierd. Tussen de festiviteiten door namen we de tijd voor een aantal koppelfoto’s en portretten met de stralende getuigen.

De avond viel en bracht een informele sfeer met zich mee toen de barbecue werd aangestoken. Gasten genoten van het heerlijk eten en de gemoedelijke sfeer die Bert en Sophie zo kenmerkte. Na de laatste hapjes volgde een quiz om te zien wie Bert & Sophie het best kende. De dag werd afgesloten met een spetterend dansfeest. Moe en voldaan keerde deze trouwfotograaf terug naar huis.

trouwen in gent
trouwfotograaf
trouwfotograaf
trouwfotograaf

Benieuwd naar onze werkwijze als huwelijksfotograaf? Neem gerust een kijkje op onze pagina over huwelijksfotografie