Huwelijks-

fotografie

Zijn jullie verloofd? De max, proficiat! Zijn jullie volop je grote dag aan het voorbereiden en op zoek naar een huwelijksfotograaf om je trouwdag nadien te kunnen herbeleven ? Laten we kennismaken!

huwelijksfotograaf

Huwelijksfotografie op jullie maat – op jullie ritme

Tijdens het huwelijk zijn we er helemaal voor jullie als huwelijksfotograaf. Als een vlieg aan de muur blijven we op de achtergrond en leggen we de mooiste momenten van jullie trouwdag vast. Of het nu een klassiek huwelijk wordt of een tuinfeest, het is JULLIE DAG en jullie kiezen de manier waarop jullie de liefde vieren. De ervaring leert dat koppels heel verschillende dingen willen. Brengen we de hele dag in beeld van voorbereiding tot en met het avondfeest? Dat kan! Of hebben jullie genoeg aan de ceremonie & een aantal koppelfoto’s op een mooie locatie? Dat kan evengoed! Aan jullie de keuze.

Een huwelijksfotograaf met oog voor kleine & grote momenten

Zijn jullie fan van huwelijksfotografie die oog heeft voor zowel de sleutelmomenten als de kleine spontane momentjes? Vinden jullie het ook belangrijk dat je trouwfotograaf niet alleen de cruciale momenten mooi in beeld brengt maar dat ook die onbewaakte, spontane momenten – een lach, een traan, de reactie van de kinderen, de zatte nonkel – niet verloren gaan? Naast als die prachtige spontane momenten maken we tussendoor ook tijd voor een aantal geposeerde foto’s en portretjes.

Snelle levering

Een huwelijk is een investering in de liefde die jullie heel wat tijd, geld en energie kost. Uiteraard wil je dan geen maanden wachten op de foto’s. Binnen de vier à zes weken bezorgen we jullie de afgewerkte reportage. Alle afgewerkte beelden komen in een online galerij die je naar hartelust kan delen en waar je de foto’s en de super-de-luxe slideshow kan downloaden. In de galerij kan je ook op elk moment beslissen of je nog extra prints of een album wil aankopen.

Hoe gaan we te werk?

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie grote dag in beeld brengt met oog voor detail? Een huwelijksfotograaf die de nadruk legt op spontaniteit, speelsheid, humor, ontroering, vreugde en verdriet? Dan zijn we ervan overtuigd dat we matchen!

huwelijksfotograaf

Stap 1

Laten we eerst elkaar leren kennen. Je vult het contactformulier in of je belt me. We overlopen het programma van jullie huwelijksdag en zien wat jullie verwachtingen zijn. Na de betaling van het voorschot is de boeking bevestigd en kan het aftellen beginnen.

Stap 2

Het is zo ver: jullie huwelijksdag! Tijdens het huwelijk zijn we er helemaal voor jullie. Als een vlieg aan de muur blijven we op de achtergrond en leggen we de mooiste momenten van jullie trouwdag vast.

Stap 3

Na het huwelijk willen jullie uiteraard geen maanden wachten op de foto’s. Binnen de vier à zes weken bezorgen we jullie de afgewerkte reportage. Alle afgewerkte beelden komen in een online galerij die je naar hartelust kan delen en waar je de foto’s en de super-de-luxe slideshow kan downloaden.

huwelijksfotograaf gent
huwelijksfotograaf
huwelijksfotograaf
huwelijksfotograaf

Interesse in huwelijksfotografie?

Zijn jullie nog op zoek naar een huwelijksfotograaf en denk je dat wij een match kunnen zijn? Laten we elkaar al wat beter leren kennen.

 

Vul hieronder het formulier in en we sturen jullie alle informatie en prijzen voor  huwelijksfotografie. Wij kijken er naar uit om kennis te maken!

Prijzen huwelijksfotografie

Jullie kiezen zelf hoelang we langskomen. Dat kan vanaf 2 uur tot een ganse dag. Het basistarief is 195€ per uur fotografie. Daarin zijn alle afgewerkte beelden inbegrepen. Gemiddeld levert één uur huwelijksfotografie 40 à 80 foto’s op. Alle beelden komen in een online galerij, achteraf hebben jullie de vrijheid om extra prints of een album aan te kopen. Wat we jullie trouwens warm aanbevelen als huwelijksfotograaf, het is tenslotte veel leuker om een tastbare herinnering te hebben dan enkel foto’s op een harde schijf, niet?

huwelijksfotograaf