Een blik achter
de camera

Waarvoor staat Fotopia – fotograaf Gent? Hoe gaan we te werk? Waarom voor Fotopia kiezen?

fotoshoot gezin

Fotopia – Onze visie

Bij Fotopia zijn we ervan overtuigd dat iedereen uniek is, wij gaan op zoek naar wat jou typeert. Het is belangrijk dat je jezelf herkent in de foto’s. Als jullie als gezin of als groep vrienden/collega’s komen, zoeken we die connectie tussen jullie. We willen dat de warmte en liefde van de beelden spat.

 

Bij onze aanpak staan een aantal waarden centraal:

Plezier

Een fotoshoot moet fun zijn en het is cruciaal dat je je helemaal relaxt voelt – ook bij een bedrijfsshoot. Enkel als je je op je gemak voelt bij je fotograaf, kan je loslaten en helemaal jezelf zijn.

Eigenheid

Ben je heel energiek en kan je nauwelijks stilzitten of ben je net een heel bedaard persoon die rust en kalmte uitstraalt? We gaan voor beelden die helemaal je persoonlijkheid uitstralen.

Overleg

We werken op jouw ritme. De foto’s vormen het eindresultaat van een gezamenlijk project op basis van samenspraak en cocreatie.

Tevredenheid

We willen niet alleen dat jij 100% tevreden bent over het eindresultaat. Ook zelf putten we heel veel energie en voldoening uit een fotoshoot waarbij ‘de klik’ juist zat.

Onze missie.

Bij Fotopia – fotograaf Gent leven we graag voluit en vinden we het belangrijk om achteraf van die mooie momenten te kunnen genieten.

 

Dat is misschien wel de belangrijkste bestaansreden van Fotopia: wij houden ervan om mensen en de belangrijke momenten in hun leven vast te leggen. Een eerlijk portret of een mooie reportage vormen onmisbare herinneringen voor altijd.

teambuilding
fotograaf gent

Wie is Fotopia?

Oprichter en bezieler van Fotopia is Ben De Kock. Ik ben een Gentse vader van drie en ik hou van mijn 4 schatten (mijn vrouw en 3 kids), fotograferen (duh), nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe muziek ontdekken (check m’n blog). Verder haal ik mijn energie uit reizen, lekker eten en drinken, een goed concert of een nachtje dansen. Bij Fotopia neem ik het gros van de opdrachten van mijn rekening. Samen met een collectief van andere fotografen die ook reeds hun strepen verdiend hebben, kunnen wij elke opdracht aan.

 

Benieuwd hoe ik in fotografie gerold ben?

Blogberichten

Fotopia – fotograaf Gent – Hier vind je de meest recente verhalen die we mochten vastleggen.