Bedrijfs-
fotografie

Waarom een bedrijfsfotograaf onder de arm nemen? Uw website is het uithangbord van uw onderneming. Een aantrekkelijke website bestaat niet alleen uit vlotte teksten maar ook uit mooie beelden. Bedrijfsfotografie vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een mooie en professionele bedrijfsshoot toont onmiddellijk wie u bent en wat u doet.

bedrijfsfotografie

We vertellen samen uw verhaal

Uw bedrijf heeft goud in handen maar de wereld beseft het (nog) niet. Uw bedrijf heeft een dienst of product ontwikkeld dat de wereld op zijn kop kan zetten maar u weet niet hoe u uw boodschap naar buiten kan brengen. Laten we samen kijken hoe we uw verhaal kunnen vertellen; als bedrijfsfotograaf denken we mee en leveren we maatwerk.

We tonen wie u bent op een manier die bij u past

Uw bedrijf loopt goed maar het heeft geen gezicht. Klanten vragen zich af wie er schuil gaat achter uw bedrijf. Het idee om op de foto te gaan bezorgt u al stress. Toch wil u een portret maar u heeft geen idee hoe het aan te pakken. Kiest u voor studiofoto’s of gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie? No worries, wij stellen u op uw gemak, bezorgen u een leuk moment en leveren professionele en sprekende foto’s af.

U kiest in alle vrijheid

Gemiddeld levert een fotosessie van 1 uur bedrijfsfotografie 40 à 80 foto’s op. U kiest zelf hoeveel foto’s u aankoopt. In het Basis Pakket zijn 12 foto’s per uur fotografie inbegrepen die u vrij kunt kiezen. Indien u een beeldbank wil aanleggen om ook voor de komende jaren over voldoende beelden te beschikken, kan u opteren voor het Standaard Pakket (incl 25 beelden) of het Premium Pakket (incl alle beelden + state-of-the-art slideshow). Aan u de keuze!

bedrijfsfotografie

Waarom Fotopia?

Wij helpen u om visuele content te creëren die relevant is voor uw bedrijf. Zo vergroten we de zichtbaarheid en naambekendheid van uw bedrijf, dragen we bij aan het imago dat u wil uitstralen, trekt u meer klanten aan en behaalt u meer omzet. Fotopia mag bedrijven en organisaties zoals Bosh & Bordon, Common Ground, Dogear Design, Spot On Gent, April 10 Consulting, De Groote – De Man, Syntra Midden-Vlaanderen, Toerisme Oost-Vlaanderen, Lowiz, Scriptorij en Nxt-Pro tot tevreden klanten van onze bedrijfsfotografie rekenen.

Een goede voorbereiding

Vooraleer we beginnen te fotograferen leren we elkaar wat beter kennen. Aan de hand van een vragenlijst peilen we naar de waarden en wensen van uw bedrijf: welk verhaal wil u vertellen, welke beelden verwacht u, wat is het doel van de shoot?

 

Uw antwoorden hierop laten ons toe de shoot zoveel mogelijk toe te spitsen op maat van uw bedrijf.

bedrijfsfotografie

Stap 1

U stuurt de ingevulde vragenlijst door. Op basis hiervan bepalen we in onderling overleg hoe we alles in beeld brengen: de locatie, de props, stijl, etc. en leggen we een datum vast. Heb je geen inspiratie voor de locatie, no worries; we doen wel een paar voorstellen.

Stap 2

De fotosessie. Als bedrijfsfotograaf brengen we al het professioneel materiaal mee om uw bedrijf in beeld te brengen. Indien gewenst krijgt u voor en tijdens de shoot praktische tips ivm kleding en styling.

Stap 3

Aflevering: de beelden komen in een online galerij, u kan ze meteen downloaden om te gebruiken voor uw marketing, website of social media.

bedrijfsfotografie
bedrijfsfotografie
bedrijfsfotografie
bedrijfsfotografie

Vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf

Heeft u sprekende beelden nodig bij een artikel in een magazine of vakblad? Bedrijfsfotografie die helpt om het verhaal van uw bedrijf, product of dienst te vertellen? Of het nu gaat om portretten, sfeerbeelden, reportages, congressen, recepties…. u noemt het, wij helpen u om het professioneel in beeld te brengen.

Een goed bedrijfsfotograaf zorgt voor originele beelden

Liever geen onpersoonlijke stockfoto’s op uw webpagina maar echte en professionele beelden van uw bedrijf en werknemers? Dan zitten we op dezelfde golflengte. De helden van uw bedrijf, dat zijn uw medewerkers. Die verdienen dan ook een mooi portret. Of het nu in de studio is of op locatie: wij laten iedereen van zijn/haar beste kant zien.

Bedrijfsfotografie voor jouw bedrijfsevent

Wilt u de werking van uw bedrijf tonen of heeft u binnenkort een evenement gepland met uw werknemers? Een goede bedrijfsfotograaf levert heel wat bruikbare beelden die u kan gebruiken om uw activiteiten te promoten.

Prijzen

Een bedrijfsshoot inclusief vragenlijst start vanaf 285€. Daarin zijn 12 hoge resolutiebeelden inbegrepen. Bij de aflevering van de beelden kan u beslissen extra beelden aan te kopen via één van deze pakketten: Standaard Pakket (incl. 25 beelden) of Premium Pakket (incl alle beelden en superde-luxe slideshow). Een bedrijfsshoot zonder vragenlijst start vanaf 225€. Wil u een kortere of langere sessie, dan bezorgen wij u graag een offerte op maat.

bedrijfsfotografie