Familie
Fotoshoot

Familie en vrienden zijn belangrijk in ons leven, dankzij hen voelen we ons goed. Laten we die liefde vastleggen in een familie fotoshoot.

familiefoto

Onze familie als geluksfactor

De voorbije coronajaren bevestigen wat we eigenlijk altijd al wisten: ons gezin, onze familie, onze partner en onze vrienden zorgen ervoor dat we gezond en gelukkig zijn. Uit onderzoek blijkt dat contact met hen ons zelfvertrouwen verhoogt en een buffer vormt tegen stress. Aangezien ze zo belangrijk zijn in ons leven, is het een goed idee om die familiebanden en vriendschappen vast te leggen tijdens een familie fotoshoot.

Herinneringen voor altijd

Snuister jij regelmatig door de fotoboeken van je jeugd op zoek naar oude familiefoto’s? Toveren de foto’s van je pubertijd of studentenjaren een lach op je gezicht? Wij kunnen je enkel aanraden om de sleutelmomenten in je leven vast te (laten) leggen. Als fotograaf vinden we het heerlijk om een fotoshoot met een familie te doen en om te zien hoe jullie met elkaar omgaan en om jullie liefde voor elkaar te registreren op foto. Jaren later zullen die foto’s terug een glimlach op je gezicht toveren.

Familiefoto: Het leven zoals het is

Tijdens een fotoshoot focussen we op de échte interactie en connectie tussen jullie. Dat wil je op de foto’s terugzien. Het is immers jouw gezin! Maar heb je geen zin om op stap te gaan en wil je dat we het dagelijkse leven bij jullie thuis in beeld brengen? Dan komen we bij jou thuis en fotograferen we je familie terwijl het leven zijn gewone gang gaat. Jullie kiezen zelf de activiteiten, jullie doen gewoon waar jullie zin in hebben: knuffelen in de zetel, knutselen, binnen spelen, koken, samen eten, ravotten in de tuin, in bad gaan, wandelen, noem maar op… Heel ongedwongen.

familie fotoshoot

Familie Fotoshoot – Waarom Fotopia?

Waarom zou je nog langer wachten met het maken van die mooie familiefoto’s? Leg die momenten nu vast, documenteer je familie nu en creëer herinneringen voor altijd. Terwijl jullie buiten knuffelen, spelen, lachen, troosten en kietelen, “zien” we jouw gezin en kinderen. We hebben heel wat ervaring met familieshoots: we zorgen ervoor dat alles natuurlijk en spontaan verloopt op een mooie locatie naar keuze. We gaan samen op stap: je beleeft met je familie een zorgeloze en ontspannen namiddag met een mooie mix van familieportretjes en spontane momenten als resultaat.

Vereeuwig je verhaal

We helpen jou graag met het bewaren van je mooiste momenten van vandaag zodat je over 10 jaar nog steeds van je familiefoto’s  kan genieten.

 

Je hebt beslist om een onvergetelijke ervaring te hebben met je familie waar je later met plezier naar terug kijkt? Zo gaan we te werk:

familie fotoshoot

Stap 1

Je vult het contactformulier in of je belt. We leggen een datum en locatie vast. Je bevestigt de boeking door een voorschot over te schrijven.

Stap 2

Het is zo ver: de fotoshoot! We maken er een leuke fotosessie van helemaal op maat van jouw
gezin. Herinneringen die je de rest van je leven kan koesteren.

Stap 3

Aflevering: de beelden komen in een online galerij. Je kiest één van de drie pakketten en je
downloadt meteen de beelden.

familie fotoshoot
familie fotoshoot
familie fotoshoot
familie fotoshoot

Interesse?

Spreekt zo’n familie fotoshoot je wel aan maar heb je geen inspiratie hoe of waar? Op mijn blog beschreef ik een paar van de voorbij familiefoto sessies – check de familie uit de hartverwarmende serie ‘Gentbrugge‘-, het geeft je een idee wat te verwachten.

Prijzen

Je kiest zelf hoeveel foto’s je aankoopt. In het Basis Pakket (225€) zijn 12 foto’s per uur fotografie inbegrepen die je vrij kunt kiezen. Gemiddeld levert een shoot van een uur 40 à 80 foto’s op. Zelf beveel ik het Standaard Pakket (incl 25 beelden) of het Premium Pakket (incl alle beelden + state-of-the-art slideshow) aan, dan hoef je niet te kiezen tussen al die mooie momenten. Zo’n fotoshoot doe je immers niet elk jaar; aan jou de keuze!

familie fotoshoot