Home » Teambuilding en bedrijfsevent locaties

Teambuilding en bedrijfsevent locaties

fotograaf gent

Teambuilding Gent – Bedrijfsfeest locaties – Fotograaf Gent


Op zoek naar een geschikte plek voor een teambuilding in Gent of een bedrijfsfeest? In opdracht van Toerisme Oost-Vlaanderen breng ik een reeks MICE locaties in beeld. (MICE staat voor Meeting, Events, Congressen en Events).  Met de website Lowiz.org verzamelt en promoot Toerisme Oost-Vlaanderen meeting- en eventlocaties, teambuildings, cateraars en dienstverleners van audiovisuele ondersteuning.

Nieuwgoed – Gent

Wat is Lowiz?

Lowiz is het officieel meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen  en helpt bedrijven bij hun zoektocht naar geschikte hotels, vergaderzalen, restaurants en andere diensten nodig om van hun bedrijfsevenement een succes te maken.

Kort samengevat bestaat Lowiz uit een databank van meer dan 200 Oost-Vlaamse event locaties. Via de zoekfunctie vind je snel geschikte meetinglocaties en teambuildingactiviteiten. Je zoekt er op soort activiteit, aantal deelnemers en locatie.

Deze databank wordt regelmatig aangevuld met vers beeldmateriaal, hier mag ik aan bijdragen. Zo kwam ik de voorbije maanden terecht op een aantal heel mooie eventlocaties waar ik anders nooit zou komen. 

Zelda & Zorro – Evergem

Ben je nog op zoek naar een locatie voor je teambuilding, bedrijfsfeest of  bedrijfsevent?  Scroll dan zeker eens verder naar beneden in deze blogpost, hij wordt regelmatig aangevuld.  En check de website van Lowiz!


Nieuwgoed – Zwijnaarde

Nieuwgoed is een multifunctioneel en duurzaam seminarie- en vergadercentrum in de rand van Gent . Je kan er terecht voor vergaderingen, seminaries, meetings, workshops, roadshows, teambuildings, opleidingen, incentives, bedrijfsrecepties etc. De locatie herbergt 3 zalen van verschillende groottes waarvan één het gerenoveerde 19de eeuw koetshuis is. Het domein zelf is omringd door een bosje van 1,5 ha. Meer info vind je hier.


Zelda & Zorro – Evergem

In de groene rand van de Gentse haven vind je een statige herenwoning geschikt voor vergaderingen, opleidingen, teambuildings, brainstorm sessies, netwerk events of workshops. De locatie beschikt over 2 salons: een groot salon met met bar en lounge ruimte en een klein salon voor groepen tot 12 personen. Daarnaast beschikt het pand over break-out rooms op 1 en 2e verdieping, terras vooraan en een ruime tuin achteraan. Verder heeft Zelda & Zorro nog locaties in Berchem en in Gent.


Handelsbeurs Gent

De Handelsbeurs is vooral bekend als een uitstekende concertzaal maar wist je dat de Handelsbeurs ook te huur is voor bedrijfsevents? Het gerestaureerd historisch pand beschikt over een moderne theater-technische infrastructuur die het geschikt maakt voor seminaries, beurzen, congressen, concerten, theater- en filmvoorstellingen, muziekopnames, persconferenties, lezingen, recepties, workshops,… Er is de concertzaal, de foyer, 2 vergaderzalen, een vestiaire en polyvalente loges.


Hof ter Heidje – Maarkedal

Op een steenworp van de Koppenberg, de Paterberg en de Oude Kwaremont vind je Hof Ter Heidje. Het is een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve voorzien van een vergaderruimte met groot presentatiescherm en alle faciliteiten voor meetings en teambuildings. Er zijn acht ruime kamers met eigen sanitair en aparte bedden. 


Voizine – Haaltert

Voizine is een feest- en vergaderlocatie gelegen op de grens tussen Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Het is een compleet vernieuwd pand (2021) dat bestaat uit 2 ruime geklimatiseerde ruimtes, een uitgeruste semi-professionele keuken en veel natuurlijk licht. Verschillende opstellingen zijn mogelijk, een digitale flip chart is aanwezig, de karaktervolle inrichting krijg je er zo bij.


Dit lijstje wordt regelmatig aangevuld dus kom gerust eens terug kijken! Heb je intussen een fotograaf nodig om je bedrijfsfeest, bedrijfsevent, teambuilding in Gent of seminarie in beeld te brengen? Of wil je een ervaren bedrijfsfotograaf inhuren om jouw bedrijf en werknemers te fotograferen? Neem een kijkje op mijn bedrijfsfotografie pagina!


De Bootjes van Gent

 

Wie kent de Bootjes van Gent nu niet? Hoogstwaarschijnlijk heb je al eens met hen rondgevaren door het middeleeuwse Gent. De gidsen brengen je heel wat weetjes bij over de Gentse monumenten en hebben een goed gevoel voor humor. Maar wist je dat je ook met je bedrijf een boot kunt afhuren en van een privé rondvaart genieten? Met of zonder hapje en drankje erbij. Deze mocht zeker niet ontbreken op het lijstje van een fotograaf.


Avidof – De Pinte

‘Avid’ betekent fervent, enthousiast en dat is wel het minste dat je kan zeggen van Carine en Joris. In hun trendy en hippe eventlocatie in de Pinte wordt het landelijke karakter gecombineerd met een industriële afwerking en moderne technologie. Qua teambuilding is er de keuze uit heel wat activiteiten: van schapen drijven en ijzer smeden tot podcasts maken of graffiti spuiten. Carine en Joris verzorgen er zelf de catering. Of als je zelf achter de potten wil staan, kan je er ook kookworkshops volgen.


BBQ Academy – Gavere

‘Don’t take it too serious, we make it a fun learning BBQ experience’ is de leuze van de BBQ Academy. Geen slecht uitgangspunt lijkt me. Samen barbecueën is de teambuilding activiteit bij uitstek: samenwerking staat centraal en tegelijkertijd is het ontspannend. Achteraf kan je dan samen genieten van het resultaat. Smakelijk!


Ontdek Kruibeke

Op een boogscheut van Antwerpen, nog net in Oost-Vlaanderen, ligt langs de Schelde het grootste overstromingsgebied van Vlaanderen: de polders van Kruibeke. Een paar keer per jaar stroomt de Schelde over in het gebied, meestal kan je er zorgeloos wandelen, fietsen, spelen of vissen. De paden meanderen er door een gevarieerd landschap van slikken en schorren, elzenbroekbossen en weidevogelgebied. Het is een autovrij gebied; de organisatie ‘Ontdek Kruibeke’ biedt er een heel assortiment aan rijtuigen aan om het gebied te verkennen. Zo is er de Pato: een tandem ligfiets met vooraan de mogelijkheid om een rolstoel te vervoeren. Verder zijn er nog de Quattrocycle, de Lopifit, de Electrostep en nog een resem voertuigen. Tenslotte is er ook een 100% elektrisch aangedreven ‘trein’ met plaats voor 28 passagiers. De ervaren gids maakt je wegwijs door het overstromingsgebied.


MSK – Gent

Heb je al eens aan een museum gedacht als locatie voor een bedrijfsfeest of teambuilding? Het MSK is een originele locatie met meerdere vergaderruimtes, een auditorium en een overdekte patio. Ook de museumzalen zelf kunnen geboekt worden voor exclusieve activiteiten en nocturnes. Je kan er #artshizzle workshop volgen met je bedrijf om teams te helpen om creatief na te denken. Of je kan je medewerkers een museumbezoek aanbieden in combinatie met een receptie of walking dinner.


Ben je op zoek naar een fotograaf om jouw teambuilding in Gent of bedrijfsfeest in beeld te brengen? Of wil je je organisatie en je medewerkers in beeld brengen? Ik kan je helpen. Neem gerust een kijkje op mijn pagina over bedrijfsfotografie en wie weet tot snel!