Bedrijfsfotografie

Waarom een bedrijfsfotograaf onder de arm nemen?

Of u nu een eenmanszaak runt of een middelgrote onderneming beheert, ik kan u als bedrijfsfotograaf helpen. Uw website is het uithangbord van uw onderneming. Een aantrekkelijke website bestaat niet alleen uit vlotte teksten maar ook uit mooie beelden. Bedrijfsfotografie vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een mooie en professionele bedrijfsshoot toont onmiddellijk wie u bent en wat u doet. 

Originele bedrijfsfotografie

Heeft u liever geen onpersoonlijke stockfoto’s op uw webpagina maar echte en professionele beelden van uw bedrijf en werknemers? Dan zitten we op dezelfde golflengte. De helden van uw bedrijf, dat zijn uw medewerkers. Die verdienen dan ook een mooi portret. Of het nu in de studio is of op locatie: ik laat iedereen van zijn/haar beste kant zien. Hieronder en op mijn portret pagina vindt u heel wat voorbeelden.

Wilt u de werking van uw bedrijf tonen of heeft u binnenkort een evenement gepland met uw werknemers? Een goede bedrijfsfotograaf levert heel wat bruikbare beelden die u kan gebruiken om uw activiteiten te promoten.

Heeft u sprekende beelden nodig bij een artikel in een magazine of vakblad? Bedrijfsfotografie die helpt om het verhaal van uw bedrijf, product of dienst te vertellen? Of het nu gaat om portretten, sfeerbeelden, reportages, congressen, recepties…. u noemt het, ik fotografeer het.

Hoe gaan we te werk?

1. Ik stuur u een vragenlijst door – of u downloadt ze hieronder – waarin ik peil naar de waarden en wensen van uw bedrijf: welk verhaal wil u vertellen, welk soort beelden verwacht u, wat is het doel van de shoot?  Uw antwoorden hierop laten mij toe de shoot zoveel mogelijk toe te spitsen op maat van uw bedrijf. 

2. Op basis van deze lijst stel ik een checklist op en overleggen we tijdens een videocall/live meeting hoe we alles in beeld gaan brengen: de locatie, de props, stijl, etc.  

3. Tenslotte kom ik langs voor de shoot. Daarbij breng ik al het professioneel materiaal mee om uw bedrijf in beeld te brengen. 

4. Eens de beelden afgewerkt zijn, stuur ik ze door via een online galerij waar u de beelden kan bekijken en downloaden. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer me gerust.

Hoeveel kost een bedrijfsshoot?*

Een op maat gemaakte bedrijfsshoot van 1 uur komt op 285€. Daarin is de ‘Personal Branding’ vragenlijst en voorafgaandelijke videocall inbegrepen. Wilt u een fotoshoot zonder de vragenlijst, dan kan dat vanaf 225€. U ontvangt de link naar de online galerij waar u alle beelden kan bekijken. Twaalf afgewerkte hoge resolutie beelden naar keuze staan klaar om te downloaden.  Wil u extra beelden, dan kan u op elk moment upgraden naar één van volgende pakketten:

Extra Pakket (incl. 25 beelden) – 355€

Supra Pakket (incl. 50 beelden) – 395€

Ultima Pakket (incl. alle beelden) – 455€

Exclusief kilometervergoeding (0,65€/km)

 Wil u een kortere of langere sessie, stuur me een mailtje en ik bezorg u een offerte op maat. 

*tarieven geldig vanaf 01/03/2023 – excl 21% BTW

Vul dit formulier in en ontvang de vragenlijst in uw mailbox

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik mag bedrijven en organisaties zoals Bosh & Bordon, Common Ground, Dogear Design, Spot On Gent, April 10 ConsultingDe Groote – De Man, Syntra Midden-Vlaanderen, Toerisme Oost-Vlaanderen en Nxt-Pro tot mijn tevreden klanten rekenen. 

Check deze cases

double exposure

Bedrijfsfotograaf in Gent

Bedrijfsfotograaf in Gent Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Gent? Je hebt je eigen bedrijf en je wil mooie en professionele beelden die onmiddellijk tonen

Lees Meer..

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.