Portret
fotografie

Originele en professionele portretfotografie. Portretfoto’s zoals je bent: uniek en helemaal jezelf.

portretfotografie

Portretfotografie: 100% jezelf

Misschien vind je foto’s nemen niet leuk maar heb je wel een portretfoto nodig van jezelf? Heb je een hekel aan portretfotografie uit schrik dat je er niet mooi zal opstaan? Herkenbaar! Wij kennen de onzekerheden bij een fotoshoot en weten hoe er mee om te gaan. We kiezen samen een locatie uit die bij jou past en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt. We passen ons aan aan jouw ritme.

Portret fotografie: 100% relaxed

Portretfotografie is pas geslaagd als je helemaal relaxed bent, door een veilige omgeving te creëren en goed te luisteren naar wat jij precies wil. Als portretfotograaf luisteren we op voorhand naar je verhaal, vragen we welke wensen of speciale verwachtingen er zijn en spelen we daarop in, zonder te oordelen. Daardoor voelt de fotoshoot niet aan als een shoot maar als een gezellig samenzijn. Onze belangrijkste opdracht is om onze klanten blij te maken met onze foto’s. Mogen we jou ook blij maken?

Portretfoto: 100% tevreden

Regelmatig waarschuwen klanten ons voor een fotoshoot ‘dat ze niet op foto pakken’. Bij het afleveren van de foto’s krijgen we dan te horen dat de foto’s weergeven wie ze echt zijn. Beschouw de fotoreportage als een cadeau aan jezelf. Gun jezelf een onmisbare herinnering aan een bepaalde periode uit je leven.

Hoe gaan we te werk?

Vooraleer we beginnen te fotograferen polsen we naar het doel van de shoot: welke beelden verwacht je?

 

Kies je voor een portret in de studio of heb je liever een portret op locatie? Welke type locatie spreekt je aan? Breng je verschillende outfits mee?

portretfotografie

Stap 1

Je vult het contactformulier in of je belt. Vervolgens leggen we een datum en locatie vast. Je bevestigt de boeking door een voorschot over te schrijven.

Stap 2

Het is zo ver: de fotoshoot! We maken er een leuke fotosessie van helemaal op jouw maat. Herinneringen die je de rest van je leven kan koesteren.

Stap 3

Aflevering: de beelden komen in een online galerij. Je kiest één van de drie pakketten en je downloadt meteen de beelden.

portretfotografie
portretfotografie
portretfotografie
portretfotografie

Interesse in portretfotografie?

Ben je er niet helemaal gerust in? Schrik dat je niet op foto zal plakken of zenuwachtig zal zijn? Als het je kan geruststellen, als portretfotograaf doorzwommen we al verschillende waters.

 

We namen portretfoto’s van talrijke gezinnen, van heel wat artiesten voor Red Bull Elektropedia en van ontelbare ondernemers en bedrijven. Hier vind je alvast een voorbeeldje van een portret fotoshoot die ik een tijdje terug deed met Lisa.

Prijzen

Je kan kiezen hoeveel foto’s je aankoopt. In het Basis Pakket (225€) portretfotografie zijn 12 foto’s per uur fotografie inbegrepen die je vrij kunt kiezen. Gemiddeld levert een shoot van een uur 40 à 80 foto’s op. Indien je over voldoende beelden wil beschikken voor de komende jaren, beveel ik het Standaard Pakket (incl 25 beelden) of het Premium Pakket (incl alle beelden + state-of-the-art slideshow) aan. Aan jou de keuze!

portretfotografie