Portretfotografie

Misschien vind je foto’s nemen niet leuk maar heb je wel een portretfoto nodig van jezelf? Heb je een hekel aan portretfotografie uit schrik dat je er niet mooi zal opstaan? Herkenbaar!  Ik ken de onzekerheden en weet hoe er mee om te gaan.  We kiezen samen een locatie uit die bij jou past en ik zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Zelf ben ik een sociaal beest, ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, van gedachten te wisselen en me te laten inspireren. Het liefst portretteer ik mensen zoals ze zijn, met hun bijzonderheden die hen uniek maken. Voor het beste resultaat word ik als portretfotograaf een beetje verliefd op de mens voor mij. Geen schrik, die verliefdheid waait ook snel over.

studioportret

Of schrikt een portret fotoshoot je af?

Ben je er niet helemaal gerust in? Schrik dat je niet op foto zal plakken of zenuwachtig zal zijn? Als het je kan geruststellen, als portretfotograaf doorzwam ik al verschillende waters. Ik nam portretten van talrijke gezinnen, van artiesten voor Red Bull Elektropedia en portretfoto’s van ondernemers en bedrijven zoals DGDM advocaten. Portretfotografie is niet zomaar even poseren, op een knopje duwen en weg. Ik ben een gevoelsmens, ik vind het belangrijk dat iedereen rondom mij zich op zijn/haar gemak voelt. Daarom pas ik me aan aan jouw ritme. Dikwijls waarschuwen klanten mij voor een fotoshoot dat ze niet op foto plakken. Achteraf krijg ik dan te horen dat de foto’s weergeven wie ze echt zijn. Een goede portretfoto lukt enkel als je helemaal relaxed bent, door een veilige omgeving te creëren en goed te luisteren naar wat jij precies wil. Als portretfotograaf luister ik op voorhand naar je verhaal, vraag ik welke wensen of speciale verwachtingen er zijn en speel ik daarop in, zonder te oordelen. Daardoor voelt de fotoshoot niet aan als een shoot maar als een gezellig samenzijn. Mijn belangrijkste opdracht is om mijn klanten blij te maken met mijn foto’s. Mag ik jou ook blij maken? 

Portret op locatie

Natuurlijk licht is zo boeiend, het is altijd verrassend en veranderlijk.  Een mooie omgeving biedt ook heel wat inspiratie om de shoot nog leuker te maken. Beschouw het als een leuke uitstap waarbij spontaneïteit primeert en de feelgood factor centraal staat.  We kiezen een fotogenieke locatie en je vergeet dat er een camera mee is.

Studio portret

Wil je een mooie serie foto’s van jezelf of met vrienden in een professionele studio? Altijd al model willen worden? Op zoek naar een leuk cadeau? Of gewoon een leuk familieportret? We kiezen een witte of zwarte achtergrond en we focussen helemaal op jou of op de connectie tussen jullie. Ik zorg ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en we gaan ervoor!

Wat kost zo'n portretsessie? *

Basispakket: 195€

Inclusief:
1 uur shoot op locatie of in de studio
15 afgewerkte foto's in hoge resolutie en webresolutie
online foto galerij (3 weken) met alle geselecteerde beelden;

Wil je voldoende foto's voor de komende jaren, dan kan je op elk moment upgraden naar één van volgende pakketten:

Extra Pakket (incl. 30 beelden) - 295€
Supra Pakket (incl. 50 beelden) - 355€
Ultima Pakket (incl. alle beelden) - 395€

Exclusief:
Kilometervergoeding (0,5€/km)

*prijzen geldig vanaf 01/07/2022 - excl. 21% BTW

Portretfotografie maar dan anders

Ik kan je zowel verder helpen met een ‘klassieke’ portretfoto zoals je hierboven een aantal voorbeelden ziet. Daarnaast hou ik er ook van om te spelen met kleuren en flitsen in de studio.   In onderstaande blogpost vind je een aantal voorbeeldjes van wat ik bedoel. Spreekt dit je wel aan? Stuur me gerust een berichtje!

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.