Home » Een fotoshoot met de familie in de Gentbrugse Meersen

Een fotoshoot met de familie in de Gentbrugse Meersen

Een fotoshoot met de familie in de Gentbrugse Meersen

familiefoto

Familie fotoshoot voor moederdag in de Gentbrugse Meersen

Een paar weken voor moederdag ontving ik een mailtje van Loes of zij een fotoshoot met de familie cadeau kon doen aan haar ouders. Natuurlijk kon dat! Ze vertelde erbij dat ze uit een grote familie kwam, ze had nog 6 broers/zussen en ze hadden nog geen gezin fotoshoot gedaan. Misschien ken je de familie wel uit de hartverwarmende ‘Gentbrugge‘ serie op Canvas. Een uurtje zou wat krap zijn om de ganse familie goed in beeld te brengen, dus besloten we er een sessie van twee uur van te maken.

familie fotoshoot

Familiefoto’s hoeven niet stijf te zijn

We wandelden twee uur rond in de Gentbrugse Meersen, namen tijd voor een paar familieportretten en voor een kleine pick-nick. Tijdens het wandelen legde ik een aantal ongedwongen momenten vast waarbij de connectie tussen de familieleden centraal staat.

Familie fotoshoot

Zo krijgen we een mooie mix van familieportretten en spontane familiefoto’s en brengen we een onvergetelijke namiddag in elkaars gezelschap door.

Fotoshoot met het gezin in de Gentbrugse Meersen

Gent is momenteel omringd door drie grote groenpolen die ideaal zijn voor een gezin fotoshoot. Wil jij ook de connectie tussen jullie gezin(nen) laten vastleggen en herinneringen maken voor altijd? De tijd gaat zo snel voorbij, laten we er werk van maken!

familie fotoshoot

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem een kijken op onze pagina over familiefotografie en/of laat hieronder een berichtje achter!