Home » Een fotoshoot met de familie in de Gentbrugse Meersen

Een fotoshoot met de familie in de Gentbrugse Meersen

familiefoto

Familiefoto’s – Een fotoshoot met de familie in de Gentbrugse Meersen

familiefoto

Familiefoto’s als cadeau

Een paar weken voor moederdag ontvingen we een mailtje van Loes of zij een familie fotoshoot cadeau kon doen aan haar ouders. Natuurlijk kon dat! Ze vertelde erbij dat ze uit een grote familie kwam, ze had nog 6 broers/zussen en ze hadden nog geen familie fotoshoot gedaan. Misschien ken je de familie wel uit de hartverwarmende ‘Gentbrugge‘ serie op Canvas. We prikten een datum en gingen op stap met de ganse bende in de Gentbrugse Meersen, één van de Gentse groenpolen.

Herinneringen voor altijd

Tijdens het wandelen legden we een aantal ongedwongen momenten vast waarbij de connectie tussen de familieleden centraal staat.  Zo krijgen we een mooie mix van familieportretten en spontane beelden als eindresultaat. De familie Misplon had niet alleen een heel leuke namiddag,  10 jaar na de familie fotoshoot kunnen ze nog steeds van de familiefoto’s nagenieten.

Krijg je ook zin om samen op stap te gaan? Gent is momenteel omringd door drie grote groenpolen die ideaal zijn voor fotoshoots met het gezin. Wil jij ook die connectie tussen jullie gezin(nen) laten vastleggen? De tijd gaat zo snel voorbij, laten we herinneringen maken voor altijd!

Benieuwd naar onze werkwijze voor familiefoto’s? Neem gerust een kijkje op onze pagina over familie fotoshoots