Home » Bedrijfsfotografie – Portretfotografie

Bedrijfsfotografie – Portretfotografie

bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Heerlijk vinden we het als mensen bij ons aankloppen voor bedrijfsfotografie en iets anders willen dan het standaard headshot. Ze willen een authentiek beeld van zichzelf. Of je het nu personal branding, portretfotografie of bedrijfsfotografie noemt, maakt niet zo veel uit.  Ze zijn op naar een authentiek portret dat precies weergeeft wie ze zijn en wat ze doen. Mensen zoals Gonnie Put.

Met haar Bureau Klare Taal zet ze complexe informatie om in heldere communicatie. Daarnaast organiseert ze opleidingen in recht en wetenschap en verzorgt ze heel wat audio- en stemproducties.

bedrijfsfotografie, portretfotografie

Personal branding vragenlijst

Ze waarschuwde ons op voorhand dat ze absoluut niet fotogeniek is en zich onwennig voelt met een fototoestel in de buurt. Ze vulde toch de vragenlijst in  waarin we peilen naar haar achterliggende waarden en wensen: welk verhaal wil ze vertellen, welke beelden verwacht ze, wat is het doel van de shoot?

personal branding

Bedrijfsfotografie op maat

Haar antwoorden hierop lieten ons toe de shoot zoveel mogelijk toe te spitsen op maat van haar bedrijf.  Zo besloten we na onderling overleg de koptelefoon en microfoon te integreren in (een deel van) de shoot.

bedrijfsfotografie

Portretfotografie: Een Persoonlijke Touch

Als fotograaf gaat onze aanpak verder dan alleen het vastleggen van beelden. We streven ernaar om een persoonlijke connectie te maken met onze klanten en hun visie te begrijpen. In onderling overleg kozen we samen de attributen en stijl van de shoot.

bedrijfsfotografie
Portretfotografie

Personal Branding op niveau

Wil jij ook een unieke visuele identiteit voor jouw onderneming creëren of je personal branding naar een hoger niveau tillen? Laten we samenwerken om jouw verhaal vast te leggen en de wereld te laten zien wat jouw onderneming zo bijzonder maakt. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

portretfotografie

Benieuwd naar onze werkwijze voor bedrijfsfotografie? Neem gerust een kijkje op onze pagina over bedrijfsfotografie