Bedrijfsfotografie op maat van jouw bedrijf in Gent

bedrijfsfotografie

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Gent?

Je hebt je eigen bedrijf en je bent op zoek naar bedrijfsfotografie die onmiddellijk toont wie je bent en wat je doet? Misschien kan ik je verder helpen, sta me toe even mijn werkwijze toe te lichten. Ik stuur je een vragenlijst door – of je downloadt ze op mijn website – waarin ik peil naar de waarden en wensen van jouw bedrijf: welk verhaal wil je vertellen, welk soort beelden verwacht je, wat is het doel van de shoot? Jouw antwoorden laten mij toe de shoot zoveel mogelijk toe te spitsen op maat van jouw bedrijf.

bedrijfsfotografie

Op basis van deze lijst stel ik een checklist op en overleggen we tijdens een videocall hoe we alles in beeld gaan brengen: de locatie, de props, stijl, etc.  Ik maak ook een Pinterest board aan met een aantal voorbeelden zodat we op voorhand duidelijk weten welke richting we uitgaan. Tenslotte kom ik langs voor de shoot. Daarbij breng ik al het professioneel materiaal mee om uw bedrijf in beeld te brengen. Eens de beelden afgewerkt zijn, stuur ik ze door via een online galerij waar u de beelden kan bekijken en downloaden.

Een concreet voorbeeld van mijn werk als bedrijfsfotograaf? Wouter contacteerde me, hij had net zijn bedrijf Xudo opgericht. Met Xudo helpt hij organisaties om hun data projecten op een holistische manier tot een goed einde te brengen. Als filosoof die in de data wereld gerold is, beschikt hij over een heel brede kijk op wat daar bij komt kijken. Uit de vragenlijst bedrijfsfotografie bleek dat Xudo staat voor een strategische, idealistische, filosofische en innovatieve aanpak en dat de beelden creativiteit, innovatie en vertrouwen mochten uitstralen. Zijn kantoor is gevestigd aan Dok-Noord en de omgeving mocht ook een rol spelen in de foto’s.

Wil je meer info over bedrijfsportretten of bedrijfsfotografie in het algemeen? Die vind je op mijn pagina over bedrijfsfotografie en personal branding. Ik ga er uitgebreid in op het belang van bedrijfsfotografie of corporate fotografie als onderdeel van uw bedrijfscommunicatie.