#TE(K)STBEELD

Tekst en beeld, een onverwoestbaar combo

Testbeeld: een stilstaande afbeelding ontworpen om servicemonteurs en antenne-installateurs behulpzaam te zijn bij het instellen, afregelen en controleren van televisie-ontvangers. Het testbeeld bevat vele details die zichtbaar maken of een beeldbuis en de rest van de ontvanger goed zijn ingesteld en of er problemen met de ontvangst zijn. Door de verder ontwikkelde technieken en verregaande integratie zijn veel instellingen bij moderne televisie-ontvangers niet meer nodig.

(bron: Wikipedia)

Enter Te(k)stbeeld: Een experiment op het kruispunt van twee werelden die me nauw aan het hart liggen. Tekst en beeld worden gecombineerd tot iets nieuws. Zegt een beeld echt meer dan duizend woorden? Of nemen de woorden het over van het beeld? Versterken ze elkaar of botsen ze net? Zitten wij als zender en ontvanger op dezelfde golflengte of praten we naast elkaar? Ontvangen we luid en duidelijk de boodschap of zit er ruis op de lijn? Kunnen we in deze vluchtige wereld elkaar nog wel begrijpen?

beeld

Interesse in de teksten en beelden?

Hieronder vind je de link naar mijn webshop bij Pic-Time Art Galleries. Kies het Tekstbeeld dat je wil, het type print en vervolgens het formaat. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur me gerust een mailtje!

Een tekstbeeld aan je muur?

Uitgekeken op (het testbeeld) van je flatscreen? Hang een Tekstbeeld aan je muur! Vul het formulier hieronder in.

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.