WANDDECORATIE: HANG EEN MOOI WERK AAN JE MUUR

Ben je op zoek naar wanddecoratie? Wil je de kale muren aankleden en een foto ophangen? Wie weet kan ik je verder helpen. Een van mijn voornemens is om verder te groeien in fotografie. Ik hou enorm van portret- gezins-, huwelijks- en personal branding fotografie, daarnaast wil ik ook verder groeien in mijn persoonlijk werk. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s van gebouwen, landschappen en vergane glorie (urbex).  Ik schoot de voorbije jaren heel wat beelden tijdens wandelingen in de buurt maar evengoed bij uitstappen en reizen in binnen- en buitenland.

Ik bied een selectie van mijn beelden te koop aan op het Amerikaanse @society6 platform en – dichterbij huis –  via Werk aan de Muur. Elke week upload ik er een aantal beelden. Ik zal hier regelmatig een update posten, je kan ze ook hier bestellen, stuur me gerust een mailtje! Posters, prints op canvas, MDF of dibond zijn ook mogelijk.  Leuk om thuis op te hangen of om iemand blij te maken met een uniek cadeau.

Hieronder vind je een kleine selectie van de foto’s die te koop zijn. De collectie wordt continu aangevuld, dus kom regelmatig een kijkje nemen.

Urbex - Urban exploring

Familiereportages, portretfotografie en reizen waren in coronatijden niet mogelijk dus ging ik op zoek naar inspiratie in iets waar ik al heel mijn leven van hou: rondzwerven op oude industriële locaties waar de natuur terug de overhand neemt. Een van die locaties is de ‘Arsenaal’ site in Gentbrugge: een voormalige werkplaats van NMBS van 12 hectare groot. Het is een uitgestrekt complex van werkplaatsen dat in 2019 werd verlaten door de NMBS. Sindsdien hebben planten en dieren er vrij spel. Een andere locatie is een oude industriële kathedraal aan de andere kant van Gent. Een van de meest imposante verlaten gebouwen die ik ooit bezocht, maar niet zonder risico. Take care!

Citex: City Exploring

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.