WANDDECORATIE: HANG EEN MOOI WERK AAN JE MUUR

Ben je op zoek naar wanddecoratie? Wil je de kale muren aankleden en een foto ophangen? Wie weet kan ik je verder helpen. Een van mijn voornemens voor 2021 is om verder te groeien in fotografie. Ik hou enorm van portret- gezins-, huwelijks- en personal branding fotografie, daarnaast wil ik ook verder groeien in mijn persoonlijk werk. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s van gebouwen, landschappen en vergane glorie (urbex).  Ik schoot de voorbije jaren heel wat beelden tijdens wandelingen in de buurt maar evengoed bij uitstappen en reizen in binnen- en buitenland.

Vanaf nu bied ik een selectie van mijn beelden te koop aan op het @society6 platform. Elke week upload ik er een aantal beelden. Ik zal hier regelmatig een update posten, je kan ze ook hier bestellen als poster of ingelijste foto. Prints op canvas, MDF of dibond zijn ook mogelijk.  Leuk om thuis op te hangen of om iemand blij te maken met een uniek cadeau.

Deze zomer vind je ook één  van mijn foto’s in het Gentse Zomersalon 2021: het is een tentoonstelling gericht op verkoop van Gentse beeldende kunst. Van 2 juli tot en met 29 augustus 2021 in Kunsthal Gent én online. Samen met het Gents Kunstenoverleg en vele Gentse culturele organisaties verzamelt Kunsthal Gent voor het tweede jaar op rij het werk van beeldend kunstenaars uit de bloeiende Gentse kunstscene in een grootse tentoonstelling.


Hieronder vind je een kleine selectie van de foto’s die te koop zijn. De collectie wordt continu aangevuld, dus kom regelmatig een kijkje nemen.

Voorlopig heb ik de beelden ingedeeld in vier categorieën: Urbex (Urban Exploring), Globex (Global Exploring), Natex (Nature Exploring) & Citex (City Exploring).

Urbex - Urban exploring

Familiereportages, portretfotografie en reizen waren in coronatijden niet mogelijk dus ging ik op zoek naar inspiratie in iets waar ik al heel mijn leven van hou: rondzwerven op oude industriële locaties waar de natuur terug de overhand neemt. Een van die locaties is de ‘Arsenaal’ site in Gentbrugge: een voormalige werkplaats van NMBS van 12 hectare groot. Het is een uitgestrekt complex van werkplaatsen dat in 2019 werd verlaten door de NMBS. Sindsdien hebben planten en dieren er vrij spel. Een andere locatie is een oude industriële kathedraal aan de andere kant van Gent. Een van de meest imposante verlaten gebouwen die ik ooit bezocht, maar niet zonder risico. Take care!

Citex: City Exploring

Natex: Nature Exploring

Globex: Global exploring

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.