Een portret fotoshoot in Gent

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van een mama uit de buurt. Ze wou haar dochter verrassen ter gelegenheid van haar vijftiende verjaardag.  De mama wist dat haar dochter er stiekem van droomde om eens een fotoshoot te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze kocht een cadeaubon en we legden een datum vast. Na onderling overleg beslisten we om voor een combinatie te gaan van een portret sessie in de studio en een shoot buiten. De buitenomgeving mocht best obscuur en ruw zijn dus kozen we voor een urbex* locatie in de buurt. Het was een perfecte match, zowel L. als ik voelden ons helemaal in ons element tussen de verlaten gebouwen en de graffiti. 

*Urbex staat voor urban exploring: het bezoeken, fotograferen en documenteren van infrastructuur gemaakt door de mens. Meestal zijn het verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. 

Ik was heel blij met de feedback die ik achteraf mocht ontvangen: ‘Ben is de gedroomde fotograaf: op een ontspannen manier suggesties geven, mee bewegen op het tempo van de klant. Met een natuurlijk ogend resultaat als logisch gevolg. Wij willen nog een keer!’

Ook zin in een portretsessie maar weet je niet goed hoe, wat of waar? Op mijn portretpagina vind je heel wat voorbeelden en informatie!


Heb je deze berichten al gelezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.