Personal Branding shoot in Gent

Marjorie leerde ik vorig jaar kennen als Madame She/She bij wie je terecht kan om online, private of op den dorpel te shoppen: jurken, rokken, sweaters, schoenen, jassen enzoverder. 

Personal wat?

Bezige bij die ze is, richtte ze vorig jaar een ander bedrijfje op: Spot On. Daarbij focust ze op HR – trainingen, coaching en retail. Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website. Bij een nieuwe website horen nieuwe foto’s. Daarbij is het heel belangrijk om je als ondernemer te onderscheiden van je concurrenten. Er zijn minstens evenveel coaches around als er fotografen zijn; waarom zou een potentiële klant specifiek voor jou kiezen? Personal branding zorgt ervoor dat je potentiële klanten weten waar jij voor staat. Zo trek je jouw ideale klant aan en stoot je de zogenaamde ‘hoofdpijn’ klanten af. Cruciaal in je personal branding strategie is hoe jij je toont aan de buitenwereld. Ben jij een introverte, stille werker die liever op de achtergrond blijft? Of ben jij eerder een geboren verteller die zelfs een hoop stenen kan verkopen als een gouden paleis? Of je nu tot het ene of het andere kamp behoort of je er ergens tussenin bevindt maakt niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat de foto’s uitstralen wie je echt bent en passen bij hoe je je profileert op je website en/of social media.

Waarden

Marjorie bijvoorbeeld, is een heel gedreven en enthousiaste vrouw die – zachtjes uitgedrukt- behoorlijk veel lacht. In de vragenlijst die ze invulde, kwamen waarden als fris, energiek, betrouwbaar, geluk, openheid, toewijding en een no nonsens aanpak naar voor. In overleg kozen we een geschikte locatie voor de shoot – Woest Gent – en op de dag zelf schoten we er anderhalf uur op los. Drie outfits, anderhalf uur woeste babbels en honderd lachsalvo’s later sloten we tevreden de shoot af. Welke van de bovenstaande waarden zie je terug in de foto’s?


Heb je deze berichten al gelezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.