Huwelijksfotografie - Trouwfotografie

Zijn jullie verloofd? De max, proficiat! Misschien beginnen jullie stilaan de grote dag te plannen of misschien is alles al geregeld. Er komt heel wat bij kijken en het is niet altijd gemakkelijk om te kiezen. Volg vooral je gevoel! Zijn jullie nog op zoek naar een huwelijksfotograaf zodat jullie nadien je heerlijke trouwdag kunnen herbeleven? Hebben jullie het niet zo voor een klassiek, stijf trouwfeest maar willen jullie je trouwdag onderdompelen in een relaxt sfeertje? Vinden jullie het ook belangrijk dat niet alleen de cruciale momenten mooi in beeld worden gebracht maar dat ook die onbewaakte, spontane momenten niet verloren gaan? Laten we kennis maken!

Hoe ga ik te werk als huwelijksfotograaf?

Laten we eerst elkaar leren kennen. We overlopen het programma van jullie huwelijksdag en zien we wat jullie verwachtingen zijn.  Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie grote dag in beeld brengt met oog voor detail? Een huwelijksfotograaf die de nadruk legt op spontaniteit, speelsheid, humor, ontroering, vreugde en verdriet? Dan ben ik ervan overtuigd dat we matchen! We blijven in contact met elkaar tot de grote dag er is. Zijn er wijzigingen in het programma of andere details die ik absoluut moet weten, aarzel niet om me te contacteren!

koppel

Tijdens het huwelijk ben ik er helemaal voor jullie. Als een vlieg aan de muur hou ik me op de achtergrond en leg ik de mooiste momenten van jullie trouwdag vast. Ik focus me zowel op de sleutelmomenten als op de kleine momentjes vol humor en emoties. Willen jullie tussendoor ook een aantal geposeerde foto’s, dan maken we daar tijd voor. 

Na het huwelijk willen jullie uiteraard geen maanden wachten op de foto’s. Binnen de vier à zes weken bezorg ik jullie de afgewerkte reportage.

Hoeveel kost een trouwfotograaf?

Het basistarief is 195€/uur (excl. 21% btw). Jullie kiezen zelf hoelang ik kom. De ervaring leert me dat koppels heel verschillende dingen willen.  Willen jullie dat ik de hele dag in beeld breng van voorbereiding tot en met het avondfeest? Dat kan! Dan maak ik graag een offerte op maat. Of hebben jullie genoeg aan de ceremonie & een uurtje fotoshoot met jullie twee op een mooie locatie? Dat kan evengoed! De keuze is aan jullie. 

Wat is er inbegrepen in deze prijs?

– een kennismakingsgesprek en mijn beschikbaarheid tijdens de voorbereiding;

– mijn enthousiasme en inzet gedurende jullie bruiloft;

– alle afgewerkte beelden in hoge resolutie en webresolutie binnen de 4 à 6 weken;

– online foto galerij (3 weken) met alle beelden die jullie makkelijk kan delen met vrienden en familie;

Wat is er niet inbegrepen in deze prijs?

– kilometervergoeding indien >20km buiten Gent (0.5€/km)

Mogelijke extra’s:

– verlovingsshoot/koppelshoot: we trekken er een uurtje op uit en we nemen een aantal mooie beelden van jullie als koppel die je dan eventueel kan gebruiken voor je trouwuitnodiging (195€ excl. BTW);

album (prijs op aanvraag)

– prints op canvas of dibond (prijs op aanvraag)

Twijfel je nog steeds of we een match vormen? Muziek is een belangrijke factor in mijn leven en vormt de lijm op basis waarvan ik makkelijk en natuurlijk met mensen connecteer. Check onderstaande video, ben je fan van deze artiest of speel je dit nummer op je trouwfeest? Geen twijfel mogelijk dan! 😁

PS: je vindt me ook terug op de MyWed platform.

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.