Familiefotografie

Deze coronatijden bevestigen wat we eigenlijk altijd al wisten: ons gezin, onze familie, onze partner en onze vrienden zorgen ervoor dat we gezond en gelukkig zijn. Uit onderzoek blijkt dat contact met hen ons zelfvertrouwen verhoogt en een buffer vormt tegen stress. Aangezien ze zo belangrijk zijn in ons leven, is het misschien een goed idee om die familiebanden en vriendschappen vast te leggen tijdens een fotoshoot.

Waarom kiezen voor een gezinsreportage?

Snuister jij regelmatig door de  fotoboeken van je jeugd op zoek naar oude familiefoto’s?  Toveren de foto’s van je pubertijd of studentenjaren een lach op je gezicht? Komen herinneringen en emoties naar boven? Kwam er soms een familiefotograaf langs of heb je geen gezinsfoto’s meer van vroeger? Ik kan je enkel aanraden om de sleutelmomenten in je leven vast te leggen – of als je zelf niet graag fotografeert-  te laten vastleggen. Of het nu gaat over een gezinsreportage, familiefeest, lentefeest of een uitstap met het gezin of vrienden. Als fotograaf vind ik het heerlijk om familiefoto’s te nemen: ik hou ervan om te zien hoe jullie met elkaar omgaan en om jullie liefde voor elkaar vast te leggen op foto. Jaren later zullen die foto’s terug een glimlach op je gezicht toveren.

broer en zus
familiefoto

Hou jij niet van geposeerde foto’s? Vind je het moeilijk om je een houding te geven tijdens een fotoshoot? Als je geen zin hebt om samen op stap te gaan, dan kom ik bij jou thuis en fotografeer ik je familie terwijl het leven zijn gewone gang gaat. Jullie kiezen zelf de activiteiten, jullie doen gewoon waar jullie zin in hebben: knuffelen in de zetel, knutselen, binnen spelen, koken, samen eten, ravotten in de tuin, in bad gaan, wandelen, noem maar op… Heel ongedwongen.

Wat zeggen gezinnen over de familiesessies?

'We waren al lang van plan eens een familieportret te laten maken, maar het kwam er niet van. Tot we foto's van Ben zagen die ons overtuigden om er eindelijk eens werk van te maken. De avond zelf was heel ontspannen! Ook al voelt het soms wat onwennig voor de lens, Ben zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. We zijn super blij met het resultaat! Heel leuke beelden om terug te zien. Bedankt Ben voor het mooie souvenir!'
mama met baby
Loes Misplon

Spreekt zo’n gezinsreportage je wel aan maar heb je geen inspiratie hoe of waar? Op mijn blog beschreef ik een paar familiefoto sessies van de voorbije maanden – check de familie uit de hartverwarmende serie ‘Gentbrugge‘-, het geeft je een idee wat je kan verwachten. Ik schreef ook een blogpost met meer dan 10 mooie wandelingen die kidsproof en coronaproof zijn. Een wandeling met de familie is een ideale gelegenheid om een aantal mooie, spontane momenten vast te leggen.

Wat kost een familie fotoshoot? *

Basispakket: 195€

Inclusief:
1 uur shoot op locatie of in de studio
15 afgewerkte beelden in hoge resolutie
online foto galerij (3 weken) met alle geselecteerde beelden in lage resolutie;

Wil je voldoende foto's voor de komende jaren, dan kan je op elk moment upgraden naar één van volgende pakketten:

Extra Pakket (incl. 30 beelden) - 295€
Supra Pakket (incl. 50 beelden) - 355€
Ultima Pakket (incl. alle beelden) - 395€

Exclusief:
Kilometervergoeding (0,5€/km)

*prijzen geldig vanaf 01/07/2022 - excl. 21% BTW

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.