Familiefotografie

Fotoshoot familie – Familie fotoshoot

De coronajaren bevestigden wat we eigenlijk altijd al wisten: ons gezin, onze familie, onze partner en onze vrienden zorgen ervoor dat we gezond en gelukkig zijn. Uit onderzoek blijkt dat contact met hen ons zelfvertrouwen verhoogt en een buffer vormt tegen stress. Aangezien ze zo belangrijk zijn in ons leven, is het misschien een goed idee om die familiebanden en vriendschappen vast te leggen tijdens een familie fotoshoot.

Waarom kiezen voor een familie fotoshoot?

Snuister jij regelmatig door de fotoboeken van je jeugd op zoek naar oude familiefoto’s?  Toveren de foto’s van je pubertijd of studentenjaren een lach op je gezicht? Komen herinneringen en emoties naar boven? Kwam er soms een familiefotograaf langs of heb je geen gezinsfoto’s meer van vroeger?

Ik kan je enkel aanraden om de sleutelmomenten in je leven vast te leggen – of als je zelf niet graag fotografeert-  te laten vastleggen. Of het nu gaat over een gezinsreportage, familiefeest, lentefeest of een uitstap met het gezin of vrienden.

Als fotograaf vind ik het heerlijk om een fotoshoot met een familie te doen: ik hou ervan om te zien hoe jullie met elkaar omgaan en om jullie liefde voor elkaar vast te leggen op foto. Jaren later zullen die foto’s terug een glimlach op je gezicht toveren.

 
fotoshoot familie
fotoshoot familie

Hou jij niet van geposeerde foto’s? Vind je het moeilijk om je een houding te geven tijdens een fotoshoot? Als je geen zin hebt om samen op stap te gaan, dan kom ik bij jou thuis en fotografeer ik je familie terwijl het leven zijn gewone gang gaat. Jullie kiezen zelf de activiteiten, jullie doen gewoon waar jullie zin in hebben: knuffelen in de zetel, knutselen, binnen spelen, koken, samen eten, ravotten in de tuin, in bad gaan, wandelen, noem maar op… Heel ongedwongen.

Wat zeggen gezinnen over de fotoshoot met de familie?

'We waren al lang van plan eens een familieportret te laten maken, maar het kwam er niet van. Tot we foto's van Ben zagen die ons overtuigden om er eindelijk eens werk van te maken. De avond zelf was heel ontspannen! Ook al voelt het soms wat onwennig voor de lens, Ben zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. We zijn super blij met het resultaat! Heel leuke beelden om terug te zien. Bedankt Ben voor het mooie souvenir!'
mama met baby
Loes Misplon

Spreekt zo’n familie fotoshoot je wel aan maar heb je geen inspiratie hoe of waar? Op mijn blog beschreef ik een paar familiefoto sessies van de voorbije maanden – check de familie uit de hartverwarmende serie ‘Gentbrugge‘-, het geeft je een idee wat je kan verwachten. Ik schreef ook een blogpost met meer dan 10 mooie wandelingen die kidsproof en coronaproof zijn. Een wandeling met de familie is een ideale gelegenheid om een aantal mooie, spontane momenten vast te leggen.

Wat kost een fotoshoot met de familie? *

Basispakket: 195€

Inclusief:
1 uur shoot op locatie of in de studio
12 afgewerkte beelden in hoge resolutie
online foto galerij (4 weken) met alle geselecteerde beelden;

Wil je voldoende herinneringen voor de komende jaren, kan je op elk moment upgraden naar één van volgende pakketten:

Standaard Pakket (incl. 25 beelden) - 295€
Premium Pakket (incl. alle beelden en super-de-luxe slideshow) - 375€


*prijzen geldig vanaf 01/05/2023 - excl. kilometervergoeding (0,65€/km) & 21% btw

fotoshoot familie

Hoe gaan we te werk?

1. Je vult het contactformulier in of je mailt/belt me
2. We leggen een datum (+ reservedatum voor in geval van slecht weer) en locatie vast
3. Je bevestigt de boeking door een voorschot van 100€ over te schrijven
4. We gaan er op uit: een gezellige familie uitstap waarvan je nauwelijks beseft dat het een fotoshoot is
5. Je ontvangt via mail de link naar de galerij en slideshow met al je beelden
6. Je kiest een pakket en downloadt de beelden in de galerij
7. Eventueel kies je nog een aantal prints, albums in de shop
8. Je hebt prachtige herinneringen voor altijd

Heb je deze berichten over een fotoshoot met het gezin al gelezen?

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.