Knaldrang: het intense verlangen naar uitgaan, knallen, feesten en dansen.

Zoals je misschien wel kon afleiden uit mijn blogpost over de 13 Belgische releases die me 2020 hielpen doorkomen of mijn blogpost met mijn tien favoriete vinylplaten van het voorbije half jaar, zou ik niet kunnen leven in een wereld zonder muziek. In een ander leven was ik graag beroepsmatig met muziek bezig geweest. Helaas ben ik in dit leven geen begenadigd muzikant – dixit de vrouw van mijn leven, zelf een professioneel muzikante. Maar goed, het is wat het is en ik neem genoegen met het gulzig beluisteren van en bewegen op muziek. Of het nu jazz, funk, hiphop, house, techno, klassiek, electronica, balkan, reggae, dub, drum’n’bass of dubstep is: het gaat er allemaal in als zoete koek.

Op tijd en stond verlies ik me met veel plezier een nachtje in de betere beats. Het gevoel van samenhorigheid als een live band of dj een volle dansvloer weet mee te nemen op zijn trip vind ik onbeschrijflijk. En als ik die momenten van geluk en extase kan vastleggen als fotograaf tijdens een evenement, word ik dolgelukkig. Intussen is er bijna een jaar voorbij dat de knaldrang zich opstapelt, het intense verlangen naar uitgaan, knallen, feesten en dansen wordt er niet kleiner op. Hopelijk kunnen we ons vanaf deze zomer terug uitleven, ik kijk er alvast naar uit!


Heb je deze berichten al gelezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.