Bedrijfsfotografie in Gent

Stel: je bent op het web op zoek naar een vakman en je hebt de keuze tussen

1/ iemand waarvan je geen idee hebt wie het is of

2/ iemand wiens gezicht je al gezien hebt,

Wie ga je kiezen? Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een coach of een architect, ga je iemand kiezen waarvan je niet weet wie er achter zit? 

Waarschijnlijk niet. Als klant kies je niet alleen voor wat iemand maakt of doet, je kiest ook voor de persoon die erachter zit. 

Laat jezelf zien als ondernemer

Wees als ondernemer dus niet bang om jezelf te laten zien. Toon jezelf zoals je bent zodat je potentiële klanten weten wie er achter je bedrijf schuilgaat. 

Daarbij is het heel belangrijk om je te onderscheiden van je concurrenten. Waarom zou een potentiële klant specifiek voor jou kiezen? Personal branding zorgt ervoor dat je potentiële klanten weten waar jij voor staat. Zo trek je jouw ideale klant aan en stoot je de zogenaamde ‘hoofdpijn’ klanten af. Cruciaal in je personal branding strategie is hoe jij je toont aan de buitenwereld. Ben jij een introverte, stille werker die liever op de achtergrond blijft? Of ben jij eerder een geboren verteller die zelfs een hoop stenen kan verkopen als een gouden paleis? Of je nu tot het ene of het andere kamp behoort ,of je er ergens tussenin bevindt maakt niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat de foto’s uitstralen wie je echt bent en passen bij hoe je je profileert op je website en/of social media.

Waarden

Pascal contacteerde me voor portretfoto’s voor zijn bedrijf April 10. Als management consultant helpt hij organisaties om het beste uit hun werknemers te halen en er voor te zorgen dat die mensen energie putten uit hun job. Met de foto’s wil hij op zijn website en zijn social media aan zijn potentiële klanten tonen wie hij is en waar hij  voor staat: een no-nonsens aanpak gecombineerd met empathie en ervaring.


Heb je deze berichten al gelezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.