Bedrijfsfeest – Teambuilding Gent

bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest – teambuilding: eindelijk kan het terug!

Parallel met de daling in de coronacijfers loopt de stijging van het aantal bedrijfsfeesten en teambuildings. Heel wat ondernemingen organiseren een evenement om de team spirit op te krikken. Soms zien medewerkers elkaar voor het eerst in meer dan een jaar tijd in levende lijve terug. Eindelijk kunnen we elkaar terug in real life ontmoeten en vastnemen in plaats van continu aan het scherm gekluisterd te zitten.

bedrijfsfeest

Ik mocht recent het teambuilding event van Common Ground in beeld brengen. Ze kwamen samen in de prachtige tuin van Alix-Jardin d’amis in Gent voor een drink en een etentje. Ik nam er sfeerfoto’s, een aantal individuele portretten van de medewerkers en een groepsportret. De weergoden waren ons gunstig gezind en het werd een gezellige, ongedwongen avond in een prachtig kader.

Spreken deze foto’s je wel aan en wil je dat ik ook jouw bedrijfsfeest of teambuilding in beeld breng? Wil je meer info over bedrijfsportretten of bedrijfsfotografie in het algemeen? Die vind je op mijn pagina over bedrijfsfotografie en personal branding. Ik ga er uitgebreid in op het belang van bedrijfsfotografie of corporate fotografie als onderdeel van uw bedrijfscommunicatie.