Bedrijfsfeest in Gent

Eindelijk kan het terug: een goed bedrijfsfeest! Parallel met de daling in de coronacijfers loopt de stijging van het aantal bedrijfsfeesten en teambuildings. Heel wat ondernemingen organiseren een evenement om de team spirit op te krikken. Soms zien medewerkers elkaar voor het eerst in meer dan een jaar tijd in levende lijve terug. Eindelijk kunnen we elkaar terug in real life ontmoeten en vastnemen in plaats van continu aan het scherm gekluisterd te zitten.

Ik mocht recent het teamevent van Common Ground in beeld brengen. Ze kwamen samen in de prachtige tuin van Alix-Jardin d’amis in Gent voor een drink en een etentje. Ik nam er sfeerfoto’s, een aantal individuele portretten van de medewerkers en een groepsportret. De weergoden waren ons gunstig gezind en het werd een gezellige, ongedwongen avond in een prachtig kader.

Wil je meer info over bedrijfsfeesten of bedrijfsreportages in het algemeen? Die vind je op mijn pagina over bedrijfsfotografie en personal branding. Ik ga er uitgebreid in op het belang van bedrijfsfotografie of corporate fotografie als onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een mooi en professioneel beeld toont immers onmiddellijk wie u bent en waar u voor staat. Ik licht er ook mijn werkwijze en prijszetting toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website eet koekjes. Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.